Pflegezentrum
Pflegezentrum

Pflegezentrum

Witikon

Witikon Nursing Home is shining in new splendour. Following the extensive renovation works, both buildings have been fully operational again since May 2017. While in building A the modern single and double rooms have direct access to a WC and furniture and objects round out the whole shower, building B is mainly equipped with single picture. rooms that have their own sanitary facilities. The individually designed lounges, large dining areas and welcoming balconies with panoramic views of the mountains and Lake Zurich give the units a home-like atmosphere. Ground-floor residents also enjoy direct access to the garden with their own seating area. All in all, life is extremely good and comfortable up here, high above the fog of Zurich and surrounded by greenery. The beautiful garden and the large public cafeteria with its fresh daily menu are a favoured meeting point for residents, relatives and visitors. The nursing home also includes the Steinacker-Witikon residential care group, which is integrated into a communal housing complex. Landscape architect Andreas Hoffmann selected the organic HK series in grey. For the interior the company chose Hydroplant BC50 pots with a variety of plants.